У ГПУ заперечують наявність криміналу на Власенка

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 5.03.2013 14:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19995

Кримінальне провадження за заявою Наталії Окунської про невиконання судового рішення її колишнім чоловіком - народним депутатом України (фракція "Батьківщина"), захисником екс-прем’єра України Юлії Тимошенко Сергієм Власенком закрито.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Кримінальне провадження за заявою Окунської про невиконання рішення суду Власенком закрито через відсутність складу злочину. У зв’язку з цим Власенко викликається в Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури для ознайомлення з прийнятим рішенням", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що Власенка неодноразово запрошували для допиту в цьому кримінальному провадженні, але він жодного разу не з’явився.
"Однак на підставі даних, отриманих у ході слідства, було прийнято відповідне рішення про закриття провадження", - зазначили у прес-службі.

Раніше у вівторок Власенко повідомив журналістам, що 11 березня його викликають на допит у Генпрокуратуру як свідка.

"4 березня мені вручили повістку в Генпрокуратуру на 11 березня на допит як свідка у черговій абсурдній кримінальній справі", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, у січні Власенко заявив, що його можуть заарештувати у найближчі тижні. За його словами, приводом для арешту може стати нібито невиконання ним судових рішень у цивільній справі, а також нібито вчинення ним дій, які кваліфікуються як розбій.

Він розповів, що в постанові Печерського районного суду, звинувачують його у невиконанні рішення суду, мова йде про судові рішення, що стосується розділу ним спільного майна з колишньою дружиною Окунської.

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) у вівторок о 14.00 розпочне розгляд заяви голови Верховної Ради Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень Власенком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.