Лідер УДАРу вимагає, щоб гарант прийшов у парламент

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.03.2013 10:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20003

Лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до Президента Януковича з вимогою прийти на пленарне засідання Верховної Ради і відповісти на питання, які сьогодні цікавлять суспільство.

Про це йдеться у відкритому листі Кличка до Президента України, повідомила прес-служба УДАРу.

«За всіма діями чиновників, суддів, правоохоронців стоїть одна людина в державі - Віктор Янукович. Саме він ухвалює рішення, на які не має законних повноважень від імені народу України, - підкреслює Віталій Кличко. - Зокрема, Президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні та виконання законодавчо затвердженого європейського прагнення України».

Президент, як зазначає лідер УДАРу, не має ані морального, ані юридичного права уникати звіту за свої дії і бездіяльність, тому повинен прийти в парламент і особисто дати відповіді на поставлені питання.

«Якщо Віктор Янукович не виконає цей свій обов’язок, у громадян є законні підстави порушувати питання про його відповідність посаді Президента», - наголошує Кличко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.