З нагоди приїзду гаранта у Черкасах перекрили дороги і частину інтернет-видань

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 6.03.2013 13:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20006

Через приїзд у Черкаси Президента України Віктора Януковича в центрі міста перекрили дороги і стали недоступними деякі місцеві новинні сайти.

Вчора у Черкасах в авральному порядку латали ями на дорогах, наносили розмітку, а сьогодні перекриті дороги, світлофори не працюють, повідомляє «Прес-Центр».

При цьому співробітники ДАІ спокійно спостерігають за транспортним колапсом у центрі міста.

При цьому в обласному управлінні ДАІ офіційно повідомили, що «6 березня в Черкасах з робочою поїздкою перебуватиме особа, яку охороняють. У зв’язку з цим, в першій половині дня в центральній частині міста співробітниками Державтоінспекції будуть вживатися заходи для обмеженню руху, як приватного, так і громадського транспорту».

Державтоінспекція також звернулася до громадян із проханням «поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і без потреби не виїжджати до центральної частини міста».

Очікується, що Президент відвідає Центр надання адміністративних послуг, оскільки саме там наразі висока концентрація правоохоронців.

Також заплановано, що Янукович відвідає у Черкасах новий клініко-діагностичний центр.

Працівники Черкаської обллікарні вчора активно прибирали приміщення, ремонтували дорогу і білили бордюри. Також з нагоди приїзду Президента працівникам обллікарні видали нові халати.

Крім того, як повідомляє «Телекритика», сьогодні два черкаські інтернет-видання «Прочерк» і «Провінція» стали недоступними.

Як пояснив відповідальний редактор черкаського інтернет-сайту «Прочерк» Назарій Вівчарик, за інформацією програмістів, проблеми виникли через зовнішнє втручання: сайт зазнає безперервних DDoS-атак. «Висвітлення візиту Президента України в Черкаси зірвано», - повідомив він.

Редактор іншого сайту «Провінція» Віктор Борисов заявив, що точних причин збою в роботі свого сайту поки не знає.

Нагадаємо, Президент сьогодні відвідує Черкаси з метою організації підготовки до святкування 200 річчя з дня народження Тараса Шевченка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.