Кошулинський вважає, що парламент вже не запрацює

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 11.03.2013 14:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20041

Заступник Голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський вважає, що парламент нинішнього складу більше не запрацює.

Заступник Голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський

Таку думку він висловив в ексклюзивному коментарі кореспондентові УКРІНФОРМу.

"Думаю, що в такому складі він не запрацює. Методи політичного залякування (ситуації з нардепами Балогою та Домбровським, Власенком - Ред.), відмова від жодних компромісів з опозицією створили обставини, через які парламент не може працювати", - сказав Кошулинський.

За його словами, опозиція планує і надалі блокувати парламент. "Наразі жодних змін у позиції опозиційних фракцій немає", - підкреслив віце-спікер.

Кошулинський також висловив переконання, що дострокові вибори значно збільшать кількість опозиційних депутатів, пояснивши це тим, що депутати з більшості прийшли у парламент з метою "збагачувати свій власний бізнес, отримувати прибутки, а опозиція примушує їх ходити на роботу, особисто голосувати".

"Через це на нових парламентських виборах підприємці не бігтимуть отримувати мандат, бо їм це невигідно, вони не матимуть часу на свій бізнес, оскільки треба буде за себе голосувати", - додав віце-спікер.

Як повідомлялося раніше, 9 березня лідер фракції партії «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що парламент більше не запрацює і найкращим виходом із ситуації були б дочасні парламентські і президентські вибори.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.