Азаров вважає, що тема поганих доріг «нагнітається», бо вони були такими завжди

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 12.03.2013 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20048

Прем’єр Микола Азаров заявляє, що Кабінет Міністрів має намір виділити більше коштів на будівництво і ремонт доріг.

Про це він сказав в інтерв’ю найбільшим телеканалам.

«Зараз нагнітається тема поганих доріг. Я автомобіліст із понад сорокарічним стажем. Я проїхав всю Україну сам за кермом. Ви можете мені сказати, що колись в Україні дороги були хороші?» – заявив він і додав: «Ніхто не скаже це, якщо це чесна людина».

За словами прем’єра, «за останні три роки стали з’являтися хороші дороги, які витримали цю дуже важку і непросту зиму».

«Подивіться, зараз – середина березня, ще сніг йде у нас в країні. А він почався в кінці листопада. Три з половиною місяці снігового періоду. Ясно, що всі ці проблеми наклалися на багаторічні проблеми, які є в нашій країні», – зазначив Азаров.

Як наголосив глава уряду, вже цього року Кабмін «закладає значно більші ресурси, які можна направити і на ямковий ремонт, і на капітальний ремонт, і на будівництво доріг».

Від «Аратти»: ми не в курсі, по яких дорогах катався сорок років Микола Янович, але його слова лише підтвердили, що він перебуває у віртуальному світі. Бо навіть при совку, дороги республіканського і державного значення не були в такому стані, як нині.

Хоча ніколи на утримання і ремонт доріг не виділялися такі астрономічні кошти. Насправді ж платники податків нічого не «нагнітають», бо їх цілком справедливо цікавить куди «зникають» вилучені державою з їхніх кишень гроші.

І зима та сніг тут ні до чого. Може Азаров і забув, але сніжна й морозна зима - це абсолютно нормально для України. Це «аномалія» хіба що для уряду клептоманів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.