Регіонали почали критикувати Путіна, натякаючи на російський Майдан

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 14.03.2013 11:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20080

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий різко розкритикував сюжет державного російського телеканалу про візит Президента Віктора Януковича до РФ.

Про це він сказав «Коментарям».

«Схоже, що це у російських політтехнологів справи погані, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу Президента суверенної держави», - сказав Сухий.

На його думку, ні для кого не секрет, «що собою представляє російське керівництво», і ілюзій на цей рахунок уже ні в кого не залишилося.

«У Путіна справи теж дрянь. Він краще б готувався до російського майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати », - заявив Сухий.

Він вважає, що автори програми сподівалися зробити постріл, яким би змусили Януковича бути більш поступливим. «Але цей постріл холостий, бо Янукович це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий», - впевнений Сухий.

Як повідомлялося раніше, Росія через підконтрольні владі ЗМІ розпочала новий етап кампанії з дискредитації України.

Зокрема російський тележурналіст Дмітрій Кісєльов на телеканалі «Росія», оцінюючи зустріч Януковича і Путіна 4 березня, змалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв українського Президента.

«Янукович, як ошпарений, навіть не залишившись на запланований нічліг, під ранок полетів додому. Справи в нього - дрянь, лякають уже всюди - і із Заходу, і зі Сходу, а можливості в Києва гідно зробити свій вибір усе менше», - зокрема, сказав, Кісєльов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.