«Батьківщина» заявляє, що ГПУ шукає кримінал у депутатстві Тимошенко 17 років тому

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.03.2013 14:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20085

Партія «Батьківщина» сьогодні виступила з заявою про нову кримінальну справу проти Юлії Тимошенко.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява прес-служби партії «Батьківщина»

На замовлення президента Віктора Януковича Генеральна прокуратура України продовжує винаходити все нові сфальшовані та надумані приводи для розправи над лідером опозиції.

У цій ганебній справі влада вже не просто перейшла межу будь-якого здорового глузду, а дійшла до відвертого правового абсурду та прокурорського маразму – виконавці політичного замовлення Банкової зацікавилися документами щодо обрання Юлії Тимошенко народним депутатом у 1996 році, коли вона перемогла за підтримки 92% виборців.

Очевидно, що така довіра громадян до Юлії Тимошенко не дає спокійно спати Віктору Януковичу, навіть 17 років потому. Лише так, напевно, можна пояснити те, що Генеральна прокуратура України вимагає від Центральної виборчої комісії надати всю документацію щодо проведення виборів у 1996 році. Слідчих, чомусь, особливо зацікавила кількість заяв та скарг на порушення законодавства, що подавалися кандидатами у народні депутати під час виборчих перегонів.

Прес-служба партії «Батьківщина» пропонує Генеральній прокуратурі України, яка вже перетворилася на Генеральний цирк України, поцікавитися іншими обставинами життєвого шляху Юлії Тимошенко та нарешті «вивести її на чисту воду». Так, на наш погляд та погляд платників податків, які фактично виплачують зарплатню цим слідчим, варто перевірити чи була вона піонеркою або комсомолкою та її можливу причетність до розвалу Радянського Союзу і ГКЧП.

Одним словом, вже нікого не здивує, якщо раптом горе-прокурори, очевидно, від повного відчаю, - адже соціологічні опитування показують, що 76% українців не вірять у причетність Юлії Тимошенко до вбивства Є. Щербаня, - раптом звинуватять лідера опозиції у всіх резонансних злочинах і катастрофах останнього століття.

Прес-служба партії «Батьківщина» вимагає від Генпрокуратури припинити фарс навколо Юлії Тимошенко і не ганьбитися на всю країну і світ, а дійсно займатися захистом прав громадян, об’єктивним розслідуванням кримінальних справ, боротьбою із злочинністю та корупцією, яка охопила усі вищі владні ешелони.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.