Хроніки дерибану. Столична влада поцупила у громади центральну комунальну аптеку

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.03.2013 16:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20087

Депутат Київради Олексій Давиденко заявив, що в Києві буде закрита центральна комунальна аптека № 1, розташована на вул.Володимирська, 51/53 навпроти Оперного театру, а в цьому приміщенні буде відкрита варенична “Катюша”.

"Попов продовжує практику Черновецького, знищуючи комунальні підприємства, зокрема, лікувальні заклади та аптеки. Як з’ясувалося, у приміщенні двоповерхової Центральної комунальної міської аптеки № 1 міста Києва відкривається варенична, про що свідчать відповідні рекламні банери на будівлі", - цитує прес- служба Давиденка.

За його словами, закриття аптеки позбавить пенсіонерів та незахищені верстви населення можливості отримувати пільгові ліки в центрі Києва.

У повідомленні також зазначається, що Давиденко звернувся до прокуратури Києва з депутатським запитом із вимогою провести перевірку відчуження майна комунальної мережі аптек Фармація.

КП Фармація на кінець січня 2013 року об’єднувала 112 аптек та 58 аптечних пунктів, а також контрольно-аналітичну лабораторію, атестовану Державною службою України з лікарських засобів.

Згідно з сайтом мережі вареничних "Катюша", вона об’єднує 15 ресторанів переважно у центральних районах Києва. Ресторани оформлені у стилі соц-арт із наявністю в інтер’єрі предметів 60-80-тих років.

Нагадаємо, що в кінці січня депутат Київради Олексій Давиденко заявив, що в Києві закривають єдиний центр переробки донорської крові Київського міського центру крові. Проте пізніше у КМДА пояснили, яким чином буде трансформований центр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.