Деградація. Нардеп-регіонал, син губернатора Буковини, вдарив в обличчя нардепа-жінку

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.03.2013 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20135

Фракція ВО “Свобода” у Верховній Раді звертатиметься до Регламентного комітету з вимогою дати оцінку діям депутата-регіонала Артема Семенюка, який розбив обличчя свободівці Ірині Сех під час засідання парламенту.

Про це під час брифінгу 19 березня 2013 року заявив керівник фракції ВО "Свобода" у ВРУ Олег Тягнибок.

Також свободівці вимагатимуть дати оцінку діям фракції Партії регіонів, члени якої допустили образливі вигуки на адресу фракції націоналістів та її лідера.

Тягнибок припустив, що керівник фракції ПР Олександр Єфремов навмисне використав іноземну мову під час виступу з трибуни, аби зупинити роботу Верховної Ради.

"Безперечно, Єфремов розумів, на що він іде. Адже на минулих пленарних засіданнях він послуговувався українською. Тож це була спланована провокація. Вони очікували на рішучу реакцію опозиції. Однак і ця гра не спрацювала на користь "регіоналам", коли представник Партії регіонів з Буковини Семенюк (Артем Семенюк - син губернатора Чернівецької області Михайла Папієва, - прим. «Аратти») підняв руку на жінку – свободівку Ірину Сех, розбив їй обличчя і розтрощив окуляри. Регламентний комітет та українські виборці мають дати оцінку діям депутата Артема Семенюка", – підкреслив Тягнибок.

Країна повинна знати своїх «героїв»: Артем Семенюк - син губернатора Чернівецької області Михайла Папієва

Він також зазначив, що на Погоджувальній раді, яка відбулася після сутички у сесійній залі, представники більшості намагалися виправдати іноземну мову виступів нібито вимогою виборців: "На Погоджувальній раді після інциденту представники більшості намагалися переконати всіх у тому, що нібито цього хочуть їхні виборці. Ми не заперечуємо – говоріть із виборцями будь-якою мовою. Але якщо хочете бути державними мужами – послуговуйтеся на роботі державною мовою".

Також лідер "Свободи" наголосив, що фракція націоналістів вимагатиме розгляду питання щодо образливих вигуків на адресу ВО "Свобода" з метою дати оцінку діям фракції регіоналів, які вдалися до образи честі, гідності, ділової репутації народних депутатів-націоналістів.

"Нинішня ситуація у Верховній Раді продемонструвала, що зміни в найвищому законодавчому органі будуть. І настане час, коли парламент працюватиме у цивілізований спосіб – виходячи з норм Конституції і Регламенту. І те, що ці зміни щодо персонального голосування, хоч і зі скрипом, дають свої результати свідчить, що опозиційні фракції діють цілком правильно. Так само вважають і українці, з якими ми зустрічалися у Вінниці, Ужгороді, Львові під час акції "Вставай, Україно!" Народ не хоче терпіти це беззаконня і не миритиметься з ним", – підсумував Тягнибок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.