ЧФ РФ завдає Севастополю збитків. Уряд цим не переймається, напевно, щоб не дратувати московських спонсорів

Автор/джерело -  © РБК-Украина



Дата публiкацiї - 26.01.2007 13:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2017

Присутність в Севастополі Чорноморського флоту Російської Федерації стримує економічний розвиток міста. З-за символічної платні за аренду, страждають усі мешканці міста, із росіянами включно.

Про це сьогодні заявив журналістам радник Президента України Анатолій Ткачук.

За його словами, надходження від одного невеликого порту складають близько 15% міського бюджету. Якщо ж навести лад у центральному севастопольському порту, де зараз розташовано Чорноморський флот, то надходження до бюджету міста від порту такого масштабу складуть 50%.

А.Ткачук підкреслив, що сьогодні можна вести мову про підняття орендної плати для Чорноморського флоту РФ.

Радник Президента нарік на те, що у позиції Кабінету міністрів України немає стратегічного розуміння того, що вітчизняні інтереси - пріоритетні у порівнянні з інтересами інших держав.

Від “Аратти”: гарного наївняка розіграв із себе Ткачук. Адже він добре знає, що комуністи, як складова правлячої коаліції, вже давно довели своїми справами, що вони не тільки не бажають визнавати доконаний факт української державності, а й роблять усе, щоб цю державу спаплюжити, на догоду кремлівським босам. Вони навіть історію свою ведуть від заснування компартії УРСР, яка була надійним авангардом Московських більшовиків у влаштуванні Голодоморів та масових екзекуцій українського населення.

Правляча партія “Регіонів”, у вищому керівництві осбливо рясно, представлена тими ж членами компартії УРСР, вихідцями номенклатури середньої ланки, які публічно побраталися із класовоблизьким двічі, тричі не судимим елементом, відкривши їм широку дорогу в українську владу. Знов-таки, абсолютно не приховуючи своїх намірів. Янукович навіть главі російської правлячої “ЄДи” вручив історичний символ влади України - гетьманську булаву. Тим самим публічно продемонструвавши, що гетьманом над ним і його однопартійцями є не українські виборці, а пан Гризлов, головний єдинорос.

То ж про які національні інтереси може йтися? Якої саме держави?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.