Азарову, окрім “папєрєдніков” заважають вибори

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 25.03.2013 11:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20189

Прем’єр-міністр Микола Азаров вважає, що вибори всіх рівнів мають проходити синхронно за часом.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу МИР.

"Україна перебуває у стані перманентного виборчого процесу. Оскільки вибори Президента і вибори парламенту не збігаються, через те, що вони рознесені за часом і всередині цього проміжку проходять ще вибори до місцевих органів влади, то ми практично позбавлені тривалого періоду, коли в суспільстві не будуть переважати виборчі популістські підходи", - заявив він.

"У нас немає періодів, коли політики думали б про країну, а не про те, як обратися куди-небудь - або в парламент, або на посаду мера, або на посаду президента", - додав Азаров.

"Ось у цьому і полягає завдання конституційної реформи - щоб синхронізувати вибори всіх рівнів так, щоб країна мала проміжок часу для стабільної роботи, а не жила в очікуванні наступної виборчої кампанії. Навіть зараз вже фактично розпочалася виборча кампанія з виборів президента, які, по суті, мають відбутися менш ніж через два роки ", - сказав прем’єр.

При цьому він знову назвав опозицію деструктивною силою в парламенті і дав зрозуміти, що саме її дії заважають уряду досягти результатів в економіці.

"На жаль, політична культура у нас знаходиться в такому стані, що у Верховній раді представники опозиції можуть висловлюватися образливо на адресу уряду, висловлюватися з погрозами, у зневажливому тоні ... Люди, які називають себе демократами, сьогодні з кулаками відстоюють своє право на прийняття рішення. Такого бути не може", - сказав він.

"У нашому парламенті, на превеликий жаль, зараз присутня найсправжнісінька деструктивна сила, яка цю деструкцію переносить зі стін парламенту в суспільство. Чи можна очікувати на хороші результати в економіці, якщо така деструкція є в політичній системі? Звичайно, ні", - заявив Азаров.

Від “Аратти”: якби Азаров висловлював виключно свою думку, можна було б лише здивуватися, як людина з тоталітарним мисленням керує урядом демократичної (поки що демократичної) України.

Але на жаль, чим далі - тим стає очевиднішим, що це прихована ідеологія Партії регіонів. Власне, іншого й не могло бути, оскільки трирічне перебування ПР при владі засвідчує її повне політичне банкрутство, оскільки практично жодного пункту їхньої публічної програми не виконано. Натомість країна балансує не межі банкрутства. Це відбувається на тлі прогресуючої корупції і казнокрадства, фактичної відсутності правосуддя, безправ’я і швидкого зубожіння більшості громадян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.