«Досить скігліті»: Азаров повторив свій «хіт» про капусту

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 25.03.2013 16:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20194

На думку прем’єра, українці весь час тільки «скіглять» і нічого не роблять: якщо раніше він закликав громадян вийти на прибирання снігу, то тепер - наслідувати його приклад і зайнятися домашнім городом.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров має домашній город, на якому вирощує овочі і настійно радить всім українцям слідувати його прикладу. Про це він сказав в інтерв’ю російському телеканалу "Мир24".

«Ось я іноді кажу, що досить скігліті, беріть лопату і садіть картоплю, капусту. Ви ж своє життя зробите легшим. Так от: у мене вдома є город, на якому росте все, що необхідно», - розповів прем’єр.

За його словами, зараз його дружина виростила розсаду помідорів.

«Не знаю, що вона там ще виростила. На жаль, холодно. Але кілька днів тому вона все це пересадила в теплицю. Так що ось напевно у квітні трава у нас точно буде своя, різні кріп, петрушка там. Знаєте, це все дуже творчо», - запевнив він.

Як відомо, капусту прем’єр вирощує з самого дитинства. Вперше Азаров заговорив про капусту в листопаді 2007 року, коли він був на посаді першого віце-прем’єр-міністра. «Ніхто з вас не написав і не сказав, що виявляється, на капусту в жовтні на 20% знизилися ціни... Смішно? А мені здається, не дуже. Капуста в раціоні наших громадян займає дуже серйозну позицію», - заявив він журналістам на брифінгу.

На питання, чим він захоплюється крім роботи і політики, Азаров сказав, що робота йому залишає мало можливостей, але у нього є свої інтереси.

«Я дуже люблю музику, в основному класичну. Збираю платівки. Дуже люблю живопис. Щоранку плаваю перед роботою, отримую таку зарядку», - розповів він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.