Мазурчак пояснив киянам чому дорогу на Конча-Заспу розчистили першочергово

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 26.03.2013 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20214

Пріорітетність прибирання київських доріг визначалась за двома критеріями.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

За словами Мазурчака, є дві критерії, за якими визначається пріоритетність прибирання доріг.

Перша – дорогу потрібно прибирати, коли на ній перетинаються головні транспорті потоки міста. До другої категорії доріг «відносяться ті, які будуть ускладнювати проблему з паводком».

На запитання Тиждень.ua, чому спочатку прибрали дорогу до Конча-Заспи, Мазурчак відповів: «Категоризовані дороги прибираються в першу чергу».

Проте він не уточнив, до якої категорії відноситься дорога на Конча-Заспу.

Також Мазурчак зауважив: якби в Києві не прибрали сніг з Банкової, журналісти питали б владу, чому вони не змогли прибрати сніг «навіть біля себе».

Яа повідомлялося раніше, що 23 березня, у зв’язку з ускладненням погодних умов, у Києві було оголошено надзвичайну ситуацію.

25 березня Попов запевнив, що громадський транспорт у столиці до ранку 26 березня працюватиме у нормальному режимі. Однак сьогодні на маршрути досі не вийшли половину трамвайних і тролейбусних маршрутів.

Сьогодні зранку рівень заторів на дорогах Києва склав десять балів з 10.

Попов та столична ДАІ закликають усіх автомобілістів із проханням відмовитися сьогодні та завтра від користування власним транспортом та скористатися громадським.

Від «Аратти»: цікаво, а до якої категорії, наприклад, належить дорога до лікарні Швидкої допомоги? Але, очевидно, ця дорога куди нижчої категорії, ніж на Конча-Заспу чи Межигір’я, чи за Хрещатик. Бо мабуть у цих критеріях немає такої цінності «людське життя». Як розповіли волонтери на сторінці Facebook, влада не квапилася розчищати під’їзди до цієї лікарні через що "швидка" не врятувала кілька життів...

Може столичній владі таки варто задуматися?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.