Депутатам Київради стало цікаво куди поділися гроші, виділені на снігоприбиральну техніку

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 27.03.2013 10:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20221

Депутати Київради разом із народними депутатами хочуть з’ясувати, куди влада витратила понад 100 млн грн, які були виділені на закупівлю нової снігоприбиральної техніки для «Київавтодору».

Про це в ефірі «5 каналу» заявив депутат Київради, член фракції УДАР Олексій Давиденко.

«Наприкінці минулого року Київрада виділила додаткові 100 млн грн на закупівлю спецавтотранспорту для «Київавтодору», для прибирання снігу. І ми вже зараз з депутатами Верховної Ради подали запити щодо використання цих коштів. Тобто вже чотири місяці пройшло – де ця нова снігоприбиральна техніка?», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, що 23 березня, у зв’язку з ускладненням погодних умов, у Києві було оголошено надзвичайну ситуацію.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вибачився перед киянами за незручності, які вони відчували у зв’язку з ліквідацією наслідків снігопаду. Проте вважає, що заслуговує поваги киян за боротьбу зі сніжною стихією.

Прем’єр-міністр Микола Азарова оцінив роботу київської влади з ліквідації наслідків снігопаду як незадовільну.

26 березня голова КМДА Олександр Попов звільнив свого першого заступника Олександра Мазурчака, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного та голову «Київавтодору» Георгія Глинського.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.