Попов призначив крайнього за потоп у Києві

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 27.03.2013 13:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20226

Голова КМДА Олександр Попов призначив відповідального за ситуацію в Києві під час весняного паводку.

Персонально відповідальним за ситуацію з паводком буде директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий.

При цьому Попов визнав роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій незадовільною і такою, що не відповідає ситуації, яка склалася в місті у зв’язку з негодою.

Як повідомлялося раніше, раніше глава КМДА відправив у відставку главу комунальної корпорації «Київавтодор» Георгія Глінського та начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного.

Також Попов задовольнив заяву про відставку від заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, який очолював штаб для боротьби зі стихією.

В п’ятницю, 22 березня, у Києві розпочався снігопад, який виявився найсильнішим березневим снігопадом за всю історію метеоспостережень. За інформацією КМДА, за два дні загалом у Києві випало 40 млн тонн снігу.

Через негоду в Києві повністю зупинився рух транспорту, затори досягли 10 балів. Наразі тривають роботи з розчищення київських доріг. Рух столицею все ще ускладнений.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.