Попов зобов’язав підприємців самотужки відкачувати воду з підземних переходів

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 29.03.2013 12:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20256

У Києві всі підземні переходи розподілені серед інвесторів, які отримали право торгувати в них. Саме на інвесторів покладене завдання забезпечити переходи черговими і помпами для відкачування води.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, це питання обговорювали на нараді з координації дій із метою запобігання підтопленням підземних переходів.

«Згідно з умовами конкурсу, якщо інвестор отримав підземний перехід, де можна поставити торгівельний майданчик, він брав на себе також зобов’язання з утримання тих переходів, де торгівля заборонена. Таким чином були розподілені всі об’єкти. Тож заходи із запобігання затопленню проводитимуться та контролюватимуться в кожному підземному переході», – повідомив директор департаменту економіки й інвестицій Ігор Довбань.

Водночас, за повідомленням, монтажні бригади почали перевірку технічного стану підземних переходів і наявності там стаціонарних насосів.

У Києві нараховується 1,5 тисячі підземних переходів, повідомили в КМДА.

На вихідні в Києві прогнозують потепління, а через це, як заявили в гідрометцентрі, можливе підтоплення деяких територій Києва через танення снігу. У «Київводоканалі» заявили, що готові до можливого паводку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.