Яценюк: осіб, які закидали кригою жінок-депутатів, треба знайти і покарати

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 3.04.2013 14:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20287

Опозиція не має відношення до інциденту під час учорашньої акції біля Верховної Ради, внаслідок якого постраждали жінки-народні депутати.

Про це заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Ми не маємо відношення до цього інциденту, а по-людські мені просто прикро, коли на жінок піднімають руку. Я думаю, що цих людей треба знайти і покарати за це», – сказав Яценюк, заявивши, що опозиціонери розцінюють цей інцидент як провокацію.

Водночас він зауважив, що жодного разу під час акції опозиції ще не було подібних інцидентів. «Я сьогодні сказав Рибаку: ваш міністр внутрішніх справ, ваші спецслужби, є фотокартки – знайдіть негайно цих людей», – сказав Яценюк.

Водночас голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок наголосив, що ввечері 2 квітня київська міліція звітувала про те, що мітинги пройшли без будь-яких інцидентів. За його словами, дивним є те, що особи нападників ще не встановлені, хоча охорона парламенту під час мітингу була посилена й нараховувала близько 700 правоохоронців.

У Києві міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу прихильників опозиції на народного депутата від Партії регіонів Ірину Горіну.

За словами депутата, на вулиці Шовковичній її наздогнала група громадян, ображали її нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою і кидали грудки снігу і льоду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.