Опозиція не розблокувала парламент. Переговори тривають

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.04.2013 10:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20309

Сьогодні вранці народні депутати від опозиції заблокували трибуну і президії парламенту.

«Веховну Раду заблоковано. І буде заблоковано доти, доки киянам не повернуть їх законні права на місцеве самоврядування. Якщо парламент не здатний забезпечити виконання законів, то такий парламент не повинен працювати.» - написав у мережі Facebook нардеп Леонід Ємець.

«Парламентська криза вирішується просто: приймається постанова про вибори у Києві, скасовується пенсійна реформа і ставиться питання про недовіру Уряду.... І ВР починає знов працювати в законному режимі... Якесь з питань у вас викликає сумніви? Чи видається не актцальним? Чи його можна відкласти?» - написав на своїй сторінці у мережі Facebook Олександр Бригинець.

Між тим, голова регламентного Комітету регіонал Володимир Макеєнко в інтерв’ю телеканалу «Рада» сказав, що сьогодні переговори між провладною частиною парламенту і опозицією практично у глухому куті. На його думку сьогодні роботу парламенту не буде розблоковано.

«Політика,політика...Навіти політика потрібна цьому "жулью" в першу чергу для "ропилу бабла". Вибачте за політичний сленг сусідньої країни. Усі розмови про Європу лише маскування цієї феодальної азіатчини...» написав нардеп Микола Княжицький на своїй сторінці у мережі Facebook.»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.