У Луцьку відбулася акція опозиції “Вставай Україно!”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.04.2013 20:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20352

Акція “Вставай, Україно!” є національною мобілізацією, яка покликана зрештою визволити Україну від ярма антиукраїнської комуно-олігархічної системи.

Про це лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час мітингу опозиційних сил у Луцьку в рамках загальноукраїнської акції "Вставай, Україно!", повідомляє прес-служба партії.

9 квітня в Луцьку відбувся марш на чолі з лідерами опозиції Олегом Тягнибоком, Арсенієм Яценюком та Віталієм Кличком. Активісти пройшли з Київського до Театрального майдану. В акції також взяли участь народні депутати.

"Сьогодні ми зібрались на Волині – землі, яка народила Великих українців. Чим більше сичить ця окупаційна влада, чим більше влаштовує провокацій проти нас – тим загартованішими ми стаємо, тим міцнішає нас зв’язок з народом. Нам потрібно відновити віру людей у те, що за свої права необхідно боротися!

Ми хочемо жити в державі, де панує соціальна й національна справедливість, де люди отримують гідні пенсії та зарплати, де якісна медицина та освіта, де чесні суди, міліція та прокуратура. Де українець почувається господарем своєї долі і має владу, яка працює на його інтереси.

Але сьогодні при владі банда – "данєцкій" кримінально-олігархічний клан. Ця банда висмоктує наші національні багатства, розкрадає бюджет, виводить награбоване в офшори, принижує українців як соціально, так і національно, забирає в нас можливість жити гідно.

Тягнибок також наголосив: на 22-му році Незалежності в парламенті продовжують засідати нащадки окупантів України, які були організаторами геноциду українців та публічно демонструють свою зневагу до титульної нації. "Комуністи-губошльопи не лише не підтримали постанову про вшанування пам’яті жертв геноциду української нації 1932–1933 років, але й відмовилися вшанувати хвилиною мовчання пам’ять усіх тих, хто став жертвою московсько-большевицького окупаційного режиму та помер від голодомору. Вони навіть не встали зі своїх місць!", – зазначив свободівець.

"Наші дії у парламенті чіткі та прозорі. Влада відчула, що у теперішньому парламенті немає слабкої опозиції. Ми спиляли паркан біля Верховної Ради, споруджений тими, хто боїться свого народу. Ми змусили цих шулерів голосувати персонально. Побачивши своє безсилля у Верховній Раді, ці щури повтікали на Банкову до свого президента, щоб там понаухвалювати законів, щоби й далі красти у народу мільярди гривень. Бо опозиція не дозволила би їм цього зробити у стінах парламенту.

Тому опозиція вирішила йти до людей, щоби подивитися в очі один одному. Щоби почути від громади вказівки та отримати мандат довіри на нашу боротьбу з режимом Януковича задля визволення країни з-під ярма Партії регіонів та її прихвоснів комуністів. Акція "Вставай, Україно!" є національної мобілізацією, яка покликана зрештою визволити Україну від ярма антиукраїнської комуно-олігархічної системи" – заявив очільник "Свободи".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.