На Буковині, на міжнародній трасі «Житомир-Чернівці» обвалився міст, що з’єднує дві області

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.04.2013 00:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20356

На Буковині частково обвалився міст через Дністер, який з’єднує Чернівецьку та Хмельницьку область. До найближчої переправи водіям доведеться їхати майже 100 км.

На Буковині закрили міст, яким проходить міжнародна траса

7 квітня 2013 р. близько 12:00 на мосту через річку Дністер на автомобільній дорозі державного значення Н-03 «Житомир-Чернівці», км 303+170 стався провал залізобетонної плити проїзної частини з лівої сторони по ходу розміром 1,2x1,5м. Про це повідомила прес-служба Укравтодору.

Старий 60-річний міст в селі Атаки Хотинського району, яким до того ж проходить міжнародна траса «Житомир-Чернівці», не ремонтували жодного разу. Тож, одна з бетонних плит просто обвалилася.

Кілька днів замість двох смуг для проїзду залишилася лише одна, якою машини могли їхати лише по черзі й стояли у заторах. Ввечері у вівторок, 9 квітня, міст закрили повністю. А до найближчої переправи водіям доведеться їхати майже 100 км. Обїзд можливий через мости у Заліщиках і Новодністровську

Як пояснили в «Укравтодорі», міст закрили через його аварійність. Наразі чекають на висновки експертів про його безпечність, а потім вже на ремонт.

"Міст буде відремонтований, і, сподіваюся, що роботи ми розпочнем найближчим часом, після витримки всіх необхідних процедур повязаних з тендерами", - повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах, пише ТСН.ua. .


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.