Стрес на роботі призводить до імпотенції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.04.2013 03:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20357

Стресові ситуації на роботі зменшують статевий потяг у чоловіків.

Чим більше стресу чоловік відчуває на роботі, тим менше ймовірність того, що ввечері він буде хотіти зайнятися сексом, стверджують американські експерти в статті, опублікованій у журналі Sexual Medicine.

Експерти з’ясували, що насичена робота по дев’ять годин на день і п’ять днів на тиждень може зробити особисте життя чоловіків набагато менш насиченим. Складності на роботі призводять до цілого ряду проблем: від імпотенції до погіршення активності сперматозоїдів, пише Кореспондент.net.

У зв’язку з цим дослідники рекомендують йти з роботи одразу після того, як закінчений робочий день, тримати робочий стіл у чистоті (створюється ілюзія того, що зі справами все гаразд), побільше спілкуватися з дружиною і дітьми, не брати роботу додому.

Ми раніше повідомляли, що жорстке ставлення і соціальне залякування на робочому місці спонукають до негативних наслідків для психічного здоров’я, негативно позначаються на трудовій ефективності і на сімейних стосунках. До таких висновків дійшли іспанські психологи з High Court of Justice в Мадриді і Complutense University. За їхніми словами, систематична агресія і чисельний тиск з боку керівництва або співробітників по роботі - досить поширене явище.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.