У КМДА читають інтернет-видання

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.01.2007 03:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2038

Чиновники з космічною швидкістю виправляють багатомільйонні фальсифікації. Але перед цим встигли відрапортували про “феноменальну активність” киян по сплаті комунальних платежів.

“- А що там за кроки на сходах? Це не по мене?”

Виявляється, в Київміськадміністрації моніторять інтернет-видання. Бо нічим іншим не можна пояснити, що з ранку понеділка наполегливо не хоче працювати сайт Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр», повідомляє “Укрінформбюро”.

Саме за допомогою цього комунального підприємства мер і його гоп-компанія мали намір обдурити мільйони киян - на рахунок ГІОЦ були перераховані гроші від невідомого “благодійника”, які рівномірно “розподілилися” між всіма платниками, створюючи ілюзію проплат киянами послуг ЖКХ в січні 2007 року, про що ми вже повідомляли.

Саме ці фальсифікації дали можливість панові Голубченко заявити про те, що станом на 25 січня понад 47% киян сплатили рахунки за комунальні послуги. А Кабмін, у свою чергу, як стверджують наші джерела, має намір виконати свою обіцянку і зареєструвати (тобто визнати законними) нові тарифи в Києві «заднім числом». Як ми вже писали, Мінюст обіцяв це зробити, якщо рівень проплат за січень перевищить 50 %.

Як повідомили джерела в КП ГІОЦ, на початку лютого «помилка» повинна була бути виправлена, «зайві» гроші з рахунків киян зняті і відправлені назад, щедрому відправникові (як ми і попереджали - “Аратта”). Проте активність ЗМІ примусила авторів проекту трохи поквапитися, і робочий тиждень розпочався із «замітання слідів».

На 10:40 ранку сайт ГІОЦ «закрився на реконструкцію» - спочатку пропали «бази», архіви, а потім і весь сайт. Треба розуміти - «до з'ясування». Але вже пізно - рапорт про феноменальні успіхи по збору платежів за ЖКП, за інформацією “Укрінформбюро”, вже пішов в Кабмін.

Ну що ж, - С.Р.А.К.А. і Космос знову зуміли обдурити киян...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.