Деградація. Тепер нардепи можуть ухвалювати закони на зборах хоч на пляжі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.04.2013 19:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20396

Вищий адміністративний суд України визнав, що Верховна Рада, яка проводила засідання 4 квітня на вул. Банковій 6-8, була правосильною ухвалювати закони.

Про це повідомила прес-служба Вищого адміністративного суду України.

«Колегія суддів дійшла висновку, що проведення 4 квітня 2013 року десятого пленарного засідання Ради за адресою: вул. Банкова, 6-8, за наявності присутніх 244 народних депутатів України, відповідає вимогам законодавства України, що свідчить про те, що Верховна Рада України була правосильна реалізовувати конституційно визначені повноваження, зокрема приймати закони, які можуть бути подані на підпис голові Верховної Ради України і, у разі їхнього підписання, у подальшому подані на підпис Президенту України відповідно до вимог законодавства України», - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося раніше, 4 квітня фракції ПР і КПУ та частина нардепів-мажоритарників зібралися на збори у залі на Банковій 6-8. Збори «плавно» переросли у пленарне засідання де було ухвалено близько 20 законопроектів.

Опозиція наголошує, що зазначене зібрання не можна вважати пленарним засіданням парламенту, оскільки було порушено низку положень Регламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.