Водопілля. У Київській області прорвало дамбу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 13.04.2013 19:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20403

У Макарівському районі Київської області на автомобільній дорозі місцевого значення Юрівка - Чорногородка зафіксовано розмив дамби.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Згідно з повідомленням, розмив стався в безпосередній близькості від мосту через річку Лупа.

"Відбувся підмив опори моста, яка просіла на 50-60 см. Рух транспорту по мосту припинено. Об’їзд населених пунктів і під’їзд до них забезпечений", - йдеться в повідомленні.

Ведуться роботи з відновлення мосту.

Також у Київській області триває відкачування талих і грунтових вод для запобігання підтоплення житлових будинків громадян. Протягом останньої доби підрозділами Держслужби з надзвичайних ситуацій в області здійснено 19 виїздів на відкачування вод.

Згідно з повідомленням, у Васильківському, Броварському, Макарівському районах рятувальники відкачують воду з підвалів приватних житлових будинків, також у цілодобовому режимі техніка працює у Вишгородському, Києво-Святошинському, Бородянському районах та в Ірпінській зоні.

"До ліквідації підтоплень залучено 57 рятувальників, 11 одиниць техніки, 16 мотопомп, також 12 одиниць техніки комунальних служб", - сказано в повідомленні.
Також у повідомленні наголошується, що загалом за добу відкачано майже 17 905 куб. м води.

12 квітня повідомлялося, що під Києвом в Обухівському районі затопило кілька сотень будинків у дачних кооперативах в селі Підгірці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.