Помічника нардепа-свободівця силою доставили у райвідділ міліції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.04.2013 12:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20425

16 квітня 2013 року члена Печерської районної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та помічника народного депутата України Анатолія Вітіва Олександра Солонька було силою доставлено до міліції.

Про це повідомила прес-служба ВО “Свобода”.

З самого ранку до свободівця в гуртожиток прийшли працівники міліції і повідомили, що він має поїхати з ними. Про це націоналіст встиг розповісти керівнику Печерської районної організації ВО "Свобода" Сергієві Колішуку. Після цього тривалий час зв’язок з Олександром був відсутній.

За словами націоналіста, по нього приїхав особисто заступник начальника карного розшуку Печерського району. Він разом з іншими міліціянтами доставили свободівця у районний відділок, де взяли пояснення про події 2 квітня 2013 року біля Верховної Ради України.

"Мені одразу сказали, що бачили мене на оперативному відео і що "брехати немає сенсу". Це було дуже смішно, враховуючи те, що я на цій акції взагалі не був", – розповів Олександр.

Хлопцеві показали світлини людей, які начебто були на акції біля ВР, з вимогою назвати їх. Після тривалого допиту націоналіста відпустили.

Нагадаємо, що раніше по цій справі так само викликали на допити й багатьох інших свободівців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.