Попов вже придумав як не пустити опозицію у центр Києва

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 16.04.2013 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20429

КМДА затвердила план святкування у столиці 18 травня Дня Європи. Цього ж дня опозиція планує провести чергову масову акцію «Вставай, Україно!»

Як повідомили у Київській міськдержадміністрації, офіційна церемонія відкриття Дня Європи відбудеться за участю високопоставлених гостей, зокрема послів держав-членів ЄС в Україні.

Згідно з планом, цього року традиційно передбачається встановлення наметів-павільйонів Європейського містечка, а також продаж широкого асортименту страв української національної кухні та напоїв, української сувенірної продукції і проведення майстер-класів ремісників та народних умільців.

Також заплановано проведення тематичних вистав, концертно-розважальних програм колективів художньої самодіяльності, літературних експозицій на європейську тематику, експозицій образотворчого мистецтва та фотовиставок, присвячених різним аспектам життя країн ЄС, конкурсів дитячої творчості та вікторин.

Також у КМДА попередили, що на час проведення свята на центральній вулиці міста можливі зміни в роботі транспорту та перекриття руху (від Майдану Незалежності до вул. Тараса Шевченка).

Як повідомлялося раніше лідер, партії УДАР Віталій Кличко закликав усіх українців 18 травня взяти участь в акції «Вставай, Україно!» у Києві.

Кличко переконаний, що 18 травня в акції у Києві візьме участь набагато більше людей, ніж в інших містах.

«Ми твердо впевнені, що потрібне перезавантаження влади. І 18-травня ми пропонуємо вийти всім, хто хоче висловити своє ставлення до ситуації в Україні і до нинішньої влади», - сказав лідер УДАРу.

Також нагадаємо, що перша акція протесту в рамках «Вставай, Україно!» пройшла 14 березня у Вінниці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.