Коли їхав Янукович, людей на Вінничині не випускали з хат навіть у туалет

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.04.2013 16:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20433

Сьогодні, близько обіду Президенту Віктору Януковичу у селищі Турбів Липовецького району Вінниччини показали завод по виробництву біопаливних пелетів із тюкованої соломи, якою планують обігрівати підприємства, школи, дитсадки та адмінприміщення.

До приїзду Президента причепурили і відремонтували дорогу. Вивезли майже все сміття. Втім, за 50 метрів від заводу, де не мав їхати кортеж Януковича, у парку лежать мішки з невивезеним сміттям. Вирубані кущі полишали у ярах на узбіччі.

У неділю на сході селища мешканці попросили селищного голову організувати зустріч із Януковичем.

Вони хочуть попросити, аби не закривали їхню лікарню, бо доведеться їздити до лікарів за 50 км. Районні чиновники навідріз відмовилися. Мовляв, немає сенсу, бо охорона не підпустить.

"Зранку розставили біля кожного подвір’я міліціонерів. Хотіли горище перевірити, чи бува там ніхто не сидить. Їх не пустила. Близько десятої ранку вийшла на дорогу, подивитися, як буде їхати той Янукович. А мене завели на подвір’я і сказали не висовуватися, сховатися в будинку і не виглядати у вікно. То я пішла малину сапати. А сусіду навіть не дозволили вийти в туалет, то мусів йти на миску, бо відра в хаті не було, - розповідає 52-річна Тетяна Мельник. - Після заводу він поїхав в онкодиспансер. Сваха зітхає з полегшенням, що той Янукович накінець вернеться в Київ. Хотіла їхати на перев’язку в диспансер, бо на днях їй груди відрізали, а їй сказали: "Приїжджайте завтра, бо сьогодні Янукович приїде!".

У кожного прохожого, хто йшов у бік заводу перевіряли документи і питалися, з якою метою і куди йдуть. У водіїв рейсових автобусів теж перевіряли документи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.