Жінки-нардепи звернулися до Президента Януковича про помилування Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2013 18:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20467

Народні депутати-жінки з опозиційних фракцій, а також позафракційні, закликають Президента Віктора Януковича прийняти рішення про звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

Під час спілкування з журналістами народний депутат фракції «Батьківщина» Ірина Луценко заявила, що «Віктор Янукович створив позитивний прецедент, звільнивши на Благовіщення мого чоловіка».

«Тому ми сподіваємося, що напередодні великого свята Великодня Президент так само дасть можливість вийти на волю Юлії Тимошенко та вже вільною захищати себе у судах», - сказала Ірина Луценко.

За її словами, для цього у Президента є всі повноваження.
Народні депутати-жінки від опозиційних фракцій передали клопотання до Президента Віктора Януковича щодо звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко главі Адміністрації Президента Сергію Льовочкіну.

За словами депутатів, під час зустрічі з Льовочкіним про їхній візит і клопотання доповіли Президенту, який у свою чергу пообіцяв, що звернення буде розглянуто найближчим часом.

Також жінки розповіли, що під час зустрічі з главою Адміністрації Президента вони отримали обіцянку про можливу зустріч в такому ж складі з Віктором Януковичем.

«Ця зустріч може відбутися, як ми зрозуміли зі слів керівника АП, вже до Великодня», - повідомила народний депутат фракції «Батьківщина» Людмила Денісова.

Всього під клопотанням підписалася 21 жінка-депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.