Артем Шевченко заявляє, що керівництво ТВі змінили законно

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 23.04.2013 19:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20503

Зміни в керівництві телеканалу ТВі відбулися відповідно до закону.

Про це Радіо Свобода заявив призначений на посаду генерального директора ТВі замість Наталії Катеринчук журналіст Артем Шевченко.

«У рамках чинного законодавства змінили керівництво. Мене призначили. Я погодився з цим призначенням, ознайомившись із цим документом. Погодився на посаду генерального директора телеканалу, вважаю, що зможу його розвивати, зберегти його об’єктивність, незалежність, незаангажованість», – сказав Шевченко.

За його словами, поява нового інвестора і зміна керівництва ТВі зможуть убезпечити телеканал від продажу й перегляду його редакційної політики.

«Багато до цього було чуток, що різні люди, олігархи хочуть купити канал. І жоден із цих олігархів, а називалися в різних медіа і Курченко, і Хорошковський, і Медведчук, не є і не будуть власниками каналу», – заявив Шевченко.

Сьогодні на сайті телеканалу з’явилася інформація про те, що новим генеральним директором ТВі замість Наталії Катеринчук став Артем Шевченко, а новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Водночас Катеринчук і власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявили про рейдерське захоплення телеканалу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.