Яценюк вважає, що тушками стають за шалені гроші

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.04.2013 17:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20515

Голова фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк вважає головною причиною того, що кілька депутатів залишили фракцію, потужну атаку, організовану владою.

Таку думку Яценюк висловив сьогодні в розмові з українськими журналістами в Брюсселі.

“Атака на фракцію “Батьківщина” розпочалася кілька місяців тому. Атака спланована, зрозуміло, що основний організатор цієї атаки — Віктор Янукович. Це — найбільша опозиційна фракція, і завдання у партії влади і персонально у Януковича - це розколоти “Батьківщину”, і потім її знищити”, - сказав депутат.

Він зазначив, що атака ведеться за кількома напрямками.

Перший з них стосується депутатів, які мають пряме або опосередковане відношення до будь-якого бізнесу. “Атакують їх особисто, або атакують членів їхніх родини. По одному з мажоритарних кандидатів, по рідному брату порушено кримінальну справу, і кожен день збільшують вимоги. Що стосується депутатів, які є акціонерами чи учасниками якихось компаній, на них іде жорсткий тиск органами прокуратури, податкової адміністрації”, - сказав Яценюк.

Другий напрям, за його словами, - купівля депутатів. “Суми ходять неймовірні. За вихід з фракції “Батьківщина” дають 5 млн. дол. і 100 тис. дол. утримання щомісячно”, - сказав Яценюк.

Разом з тим, він зазначив, що “Батьківщині” поки вдається утримувати ситуацію, про що, за його словами, свідчить і голосування за відставку уряду, коли за це питання проголосували всі присутні в залі парламенту депутати фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.