Хто розбудить СБУ?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.01.2007 21:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2058

Проросійські сили Криму сьогодні на мітингу в Сімферополі виступили з вимогою відмінити Конституцію АРК, прийняту в 1998 році, а також замінити на півострові символіку України на прапори Російської Федерації

У Криму “євразіопи” вимагають прибрати з півострова символіку України

У акції, яка пройшла перед будівлею Верховної Ради АРК, взяли участь кримські активісти Євразійського союзу молоді (ЄСМ) і організації Народний фронт Севастополь-Крим-Росія. Мітингуючі тримали в руках прапори РФ, Криму, Андріївські прапори, прапори своїх організацій, а також транспарант "Окупаційну символіку геть!", повідомляє Кореспондент.net.

У прес-службі кримської ставки ЄСМ, координатор ЄСМ Криму Костянтин Книрик заявив, що кримчани "примусово стали громадянами України" і сьогодні кожен житель півострова "має право називати себе громадянином РФ, громадянином СРСР або громадянином Криму".

Учасники мітингу прийняли звернення до депутатів ВР АРК, в якому, зокрема, сказано: "Ми вимагаємо від Вас негайної імплементації результатів референдуму 20 січня 1991 року, для чого необхідно відмінити Конституцію АРК 1998 року, як таку, що суперечить волевиявленню кримського народу, і прийняти Декларацію про возз’єднання Криму з Росією.

Потім оголосити півострів територією, що знаходиться під юрисдикцією РФ. Вимагаємо від вас також прибрати окупаційну символіку з будівель Верховної Ради Криму і зобов’язати місцеві органи влади в Криму та інші підвідомчі установи вивісити державну символіку РФ".

Нагадаємо, мета ЄСМ відновлення імперії в межах колишнього Союзу РСР. В Україні ця організація відома своїми антипрезидентськими і антиукраїнськими акціями.

Від “Аратти”. Цікаво, що ще має відбутися за участю “євразіопів”, щоб державні органи, на яких покладена відповідальність за збереження, цілісність та національну безпеку держави Україна, відповідним чином прореагували? Де реакція гаранта Конституції? Де наші горласті депутати, як вміють боронити парламентську трибуни? І чому широко розпіарена останнім часом "самооборона" ім. Ю.Луценко жодним чином не перешкодила цьому збіговиську? Чи екс-міністру внутрішніх справ більше до вподоби роль сценічного шоу-мена? Важкувато доведеться ділити сцену із Сердючкою...

Взагалі, - чи є в Україні влада, чи всі можновладці як телята нерозумні продовжують висмоктувати залишки незалежності України...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.