Луценко вважає, що пора зробити 9 травня Днем пам’яті і скорботи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.05.2013 11:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20592

На переконання Юрія Луценка, традиційне святкування 9 травня - день запланованого розбрату українців.

Таку думку він висловив на своїй сторінці у Facebook.

"Травень місяць вже звично стає місяцем спланованого розбрату в Україні. Все логічно - влада розуміє, що може продовжити пограбування народу лише розділяючи і цькуючи його різні групи". - пише Луценко.

"Мої два діди закінчили війну під рейхстагом. Рідні мого друга Тараса Стецьківа воювали в УПА.Так склалися долі наших предків, так вони розуміли свій обовязок боротьби зі злом за свою землю і свою сімю. Протиставляти їх вибір - значить продовжувати війну. Цього від нас і хочуть негідники, які перетворили 9 травня в день Сталіна". - наголошує Луценко.

На думку Луценка, демократичній Україні вже пора відійти від пропагандистських штампів неіснуючої держави. "Час припинити ці політтанці на кістках жертв двох тоталітарних систем- Гулагу і Освенціма. Час скинути бруд брехні імперського агітпропу, яким забивають голови українців трубадури совка. Достатньо просто переглянути своєрідний політичний подвиг каналу "Україна" - документальний фільм "1941", і усвідомити , що 9 травня може бути лише днем памяті і скорботи. Це, до речі, - рішення ООН."


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.