Янукович попіарив майбутнього нардепа-регіонала від Севастополя

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 8.05.2013 15:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20595

Президент Віктор Янукович доручив бізнесменові, почесному президенту ФК “Севастополь” Вадиму Новинському вирішити питання з будівництвом у Севастополі нового стадіону.

Про це він сказав у середу під час відкриття реконструйованого моста біля залізничного мосту в Севастополі.

Під час спілкування з ветеранами на Сапун-горі Янукович зазначив, що мова йде про проект, якому також буде надана певна допомога держави і міськвлади Севастополя. За його словами, планується, що стадіон зможе приймати 25-30 тисяч глядачів.

Відповідаючи на запитання, за кого він вболіватиме на матчі "Севастополь" - "Шахтар" (як відомо, Янукович є уболівальником донецького "Шахтаря"), президент сказав: "Шахтар" перше місце вже завоював, можна було б і поділитися. Але домовлятися не можна. Я знаю, що "Шахтар" не домовлятиметься ні з ким. Грати будуть. Але мотивації у "Севастополя" більше набагато".

Бізнесмен Новинський підтвердив, що балотуватиметься кандидатом у депутати по 224-му виборчому округу Севастополя як самовисуванець.

Про це він заявив 8 травня на церемонії введення в експлуатацію автомобільного моста за участі Президента Віктора Януковича, повідомляє "Новий Севастополь".

Відповідаючи на запитання, чи розраховує він на підтримку Партії регіонів, він відповів: "Якщо мені буде надана така честь, звичайно".

Він не став викладати свою передвиборну програму, пославшись на те, що поки не зареєстрований кандидатом у депутати.

Новинський сказав, що не має досвіду парламентської роботи, але розраховує швидко навчитися.

Сьогодні в газеті "Голос України" опубліковано постанову Центральної виборчої комісії про призначення проміжних виборів депутата Верховної Ради у мажоритарному окрузі номер 224 у Севастополі.

Згідно із законодавством, виборчий процес таких виборів починається з наступного дня після опублікування рішення про їх призначення, передають Ukranews.

З 9 травня почнеться і етап висунення кандидатів у депутати відповідно до рішення Центрвиборчкому, яким він визначив строки здійснення деяких виборчих процедур з підготовки та проведення повторних та проміжних виборів депутатів Ради, а закінчиться за 40 днів до дня голосування.

Документи для реєстрації кандидатів у депутати подаються до ЦВК.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.