Тернопільська прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом бійки зі свободівцями

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 10.05.2013 15:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20605

Прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження за фактом грубого порушення громадського порядку під час святкування Дня Перемоги.

Як заявили у прес-службі, "наслідок таких дій – зірваний масовий захід...та загострення конфлікту між представниками окремих політичних партій".

"За даним фактом прокуратурою області 9 травня 2013 року стосовно народного депутата України та інших осіб розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що санкція статті, за якою відкрите провадження, передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як відомо, 9 травня у Тернополі в Парку Слави сталася сутичка між представниками "Свободи" і правоохоронцями, які супроводжували комуністів та їхніх прихильників - учасників акції "Парад переможців".

Одинадцятьох представників "Свободи" було затримано міліцією. Пізніше стало відомо, що затриманих випустили з міськвідділу міліції того ж вечора.

Раніше повідомлялося, що у цих подіях брали участь депутати від ВО "Свобода" Олексій Кайда, Михайло Головко та Юрій Сиротюк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.