Керівництво “Укрзалізниці” звільняє тих, вважає українські потяги кращими за корейські?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 13.05.2013 11:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20613

Глава однієї з ділянок залізниці, де проходили тести поїзди виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ), звільнений від займаної посади, пише Forbes-Украина.

Видання зазначає, що під час цього випробування на під’їздах до Києва поїзд вітчизняного виробництва обійшов поїзд Hyundai Rotem, який прямував у ту ж сторону паралельною колією.

Після цього один з екс-менеджерів КВБЗ розповів журналістам, що начальник цієї ділянки і ще кілька співробітників УЗ були звільнені.

Нагадаємо, що до футбольного чемпіонату Євро-2012 українська влада закупила низку швидкісних поїздів Hyundai, які стали сумно відомі своїми поломками взимку.

Додамо, що, на думку Бориса Колеснікова, екс-міністра інфраструктури і нині нардепа, закупівля корейських поїздів - це абсолютно правильний крок, і як він повідомив, вже влітку українці оцінять комфорт та європейську якість перевезень.

Раніше повідомлялося, що Президент України Віктор Янукович вважає швидкісні поїзди Hyundai головним недоліком роботи влади під час підготовки України до футбольного чемпіонату Євро-2012.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.