Гарячі вибори у Василькові. Екс-майору Мельниченку міліцейський спецназ зламав руку

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 13.05.2013 15:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20618

Працівники спецпідрозділу міліції зламали руку екс-майору УLJ Миколі Мельниченку під час його спроби потрапити на засідання Окружного адміністративного суду Києва з розгляду скарги на відмову ТВК зареєструвати Валерія Поповича кандидатом у мери Василькова Київської області.

Про це повідомив адвокат Поповича Микола Неділько.

"Мельниченко є довіреною особою Поповича. Під час спроби разом зі мною та моїм довірителем потрапити на судове засідданя міліція поламала Мельниченку руку. Його відвезли на "швидкій" до Жовтневої лікарні", - сказав Неділько.

Він зазначив, що бійці спецпідрозділів "Беркут" і "Грифон", які "з незрозумілих причин присутні у великій кількості, продовжують блокувати суд".

Як повідомлялося раныше, 8 травня Політичні партії «УДАР Віталія Кличка», Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» і Всеукраїнське об’єднання «Свобода» у спільній заяві наголосили, що влада намагається створити сприятливі умови для кандидата від влади у Василькові, або взагалі зірвати вибори.

У Київські обласній організації Партії регіонів назвали заяву "Батьківщини" про причетність ПР до відмови в реєстрації узгодженого опозицією кандидата від партії УДАР в мери Василькова «спланованою провокацією».

10 травня кандидат на посаду міського голови від Партії регіонів Володимир Сабадаш для уникнення спекуляцій звернувся до виборчої комісії з проханням зареєструвати усіх бажаючих кандидатів на посаду мера Василькова.

Як відомо, позачергові вибори мера Василькова призначені на 2 червня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.