Партія регіонів винайшла альтернативу акції “Вставай Україно!”: тиждень “боротимуться” з привидами Мусоліні і генерала Франко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.05.2013 13:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20625

18 травня Партія регіонів має намір у Києві провести заключну частину антифашистського маршу “В Європу без фашистів”.

Дану інформацію "Українській правді" підтвердила депутат Партії регіонів Олена Бондаренко.

За її словами, про це у вівторок на раді фракції повідомив Олександр Єфремов.

"Антифашистська хода 18 травня пройде від музею Великої Вітчизняної Війни до Європейської площі. Напередодні аналогічні заходи відбудуться в регіонах", - сказала депутат.

На запитання, що такі дії можуть бути критично сприйняті опозицією, яка в той же день проводить акцію "Вставай, Україно", Бондаренко сказала: "Вони можуть оцінювати це як звагодно, адже про свою акцію вони оголосили першими і тепер будь-хто інший сприйматиметься критично, але у нас різні гасла і різні акції".

Лідер фракції ПР Єфремов, на брифінгу у парламенті, зазначив, що "антифашистська" акція була запланована керівництвом партії давно і він не вбачає ніякого сенсу ці плани змінювати через акцію опозиції. Він висловив впевненість, що одночасне проведення масових акцій владою і опозицією не спричинить ніяких правопорушень, оскільки, як показує досвід, місцева влада розведе мітингувальників по різних місцях.

Як повідомлялося раніше, опозиція оголосила про проведення 18 травня у Києві фінальної частини акції "Вставай, Україно!".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.