Не витримали нерви? У Києві невідомі напали на чотири намети «Батьківщини», де роздавали запрошення на акцію «Вставай, Україно!»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.05.2013 21:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20631

У вівторок, 14 травня, в кількох районах Києва було скоєно напади на інформаційні намети ВО «Батьківщина», в яких розповсюджували запрошення на акцію «Вставай, Україно!», що відбудеться 18 травня в Києві, та газети «Батьківщини».

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

Так, близько 13:00 у Святошинському районі до намету «Батьківщини» підійшли двоє невідомих і почали погрожувати активістам фізичною розправою. Молодики вихопили з рук активіста запрошення, сіли в автомобіль «Міцубіші Лансер» без номерних знаків та зникли в невідомому напрямку.

У Голосіївському районі близько 15:00 троє невідомих підійшли до інформаційного намету «Батьківщини» поблизу станції метро «Деміївська» й намагалися викрасти запрошення на акцію, що були в наметі. Завдяки активістам «Батьківщини» та небайдужим громадянам, які перебували поблизу, невідомим не вдалося забрати запрошення. Як повідомляють активісти, молодики залишили місце події на автомобілі «Опель» із держномером СА5536.

Схожі випадки сталися сьогодні й біля наметів, розташованих поблизу станції метро «Виставковий центр» та на Голосіївському проспекті.

Голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання парламентських журналістів щодо можливих перешкод і провокацій, які готуються з боку влади щодо акції «Вставай, Україно!» , наголосив: «Ми готові до будь-якого сценарію. На площі будуть десятки тисяч людей, які приїдуть з усієї України».

«Ми звертаємось до «регіоналів» і до президента Януковича: якщо є сценарій зриву нашої акції 18 травня, то цей сценарій не вдасться», - наголосив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.