Влада мобілізує міліцію і чиновників на свою підтримку

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.05.2013 10:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20634

Всі дороги і республіканські траси, з вечора 17 травня перекриє ДАІ, яка повинна не допустити з регіонів учасників акції опозиції у Києві. Для учасників «антифашиських» мітингів регіоналів розроблена система паролів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат від опозиції Арсен Аваков.

За його словами, з областей вже надходить цікава інформація щодо мітингу опозиції 18 травня у Києві.

«У напрямку Києва всі дороги і республіканські траси, з вечора 17 травня - будуть перекриті нарядами ДАІ. Кожна така засада реагуватиме на всі засоби пересування від маленького мікроавтобуса до туристичного великого автобуса. Працює система розпізнавання, паролів - що б пропустити правильних трудящих на Київ - мітингувати проти «оскаженілих фашистів» - і не пустити «баламутів», що їдуть на акцію «Вставай Україно!» .

Аваков переконаний, що владі все ж доведеться пропустити прихильників опозиції у Київ.

«А пропустити треба: Полтавська обл - 3000 чол, Сумська 2500, Харківська 3500 ... Працівники водоканалів, тепломереж, комунальних служб. Куди ж без вчителів.

Ось таке єднання трудящих. Влада, незважаючи на всю ліберальну розпущеність нашого соціального протесту - боїться!», - впевнений опозиціонер.

Як повідомлялося раніше, 14 травня в кількох районах Києва скоєно напади на інформаційні намети ВО «Батьківщина», в яких розповсюджували запрошення на акцію «Вставай, Україно!» та партійні газети.

13 травня опозиція повідомила, що місцева влада Одеси намагається примусити працівників бюджетних установ і підприємств до поїздки до Києва на контр-мітинг у відповідь на акцію опозиції 18 травня. Зокрема, голови райадміністрацій Одеської області за допомогою активістів ПР мобілізують вчителів, вихователів, працівників медичної сфери і пошти. Людей залякують звільненнями і позбавленням премій.

Водночас, за інформацією Всеукраїнського комітету «Наступ», подібні дії відбуваються і в інших містах. Так, Партія регіонів готує на альтернативну акцію в Києві приблизно 200 осіб «спортивної статури» з Мелітополя Запорізької області, які мають 18 травня блокувати столичну Європейську площу. З Донецької області, планують також направити у столицю 10 автобусів з людьми.

Нагадаємо, раніше в КМДА повідомили, що з 10 до 19 травня на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи (від вулиці Шовковичної до площі Слави включно) триватимуть ремонтні роботи із заміни асфальту.

В опозиції вважають, що таким чином влада намагається перешкодити акції опозиції.

18 травня у центрі Києва має відбутися завершальний опозиційний марш та віче в рамках акції В«ставай Україно!».

Партія регіонів намагається організувати «антифашистський» мітинг у відповідь на акцію опозиції 18 травня у Києві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.