Психологи склали рейтинг факторів, що штовхають чоловіків до зради

Автор/джерело -  © «Гармонія-Інфо»



Дата публiкацiї - 16.05.2013 03:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20646

Є кілька основних причин, які змушують чоловіків зраджувати своїм дружинам.

Цей список наводить The Times of India.

Доктор Камал Кхурана вважає, що на першому місці стоять глобальні проблеми в шлюбі. Якщо люди регулярно сваряться, а проблеми не вирішуються, запускається руйнівний механізм. Чоловік не відчуває себе щасливим і постає перед вибором: боротися чи втекти. Якщо він шукає коханку, він шукає спосіб піти від проблем, що переслідують його вдома, і побудувати ідеальні стосунки на стороні.

Друга причина - нудьга. Деяких чоловіків пригнічує рутина. Їм легко перекинути увагу на іншу жінку. Нові відносини завжди для них цікаві й, насправді, підживлюють шлюб.

Третє місце зайняли сексуальні експерименти. Заняття сексом з однією і тією ж жінкою не завжди дають можливість для свободи в інтимному плані. Чоловіки, що йдуть на зраду з цієї причини, зраджують багато разів, з різними жінками і охоче йдуть на зраду. Ймовірно, даний факт дозволяє їм почувати себе сильними з сексуальної точки зору.

Емоційна незадоволеність також може штовхнути на зраду. Коли жінка занадто зайнята своїми справами, роботою, вихованням дітей, чоловік емоційно висихає. Він більше не відчуває, що важливий і потрібний, не отримує емоційного відгуку. Попрохати про підтримку йому не дозволяє гордість. З цієї причини нерідко чоловіки зраджують дружинам з начальницею або колегами - людьми, що реально цінують їхні досягнення.

Також важливий дитячий досвід. Якщо в сім’ї чоловіка було прийнято зраджувати, то може скластися враження, що це нормально. Крім батьків, що зраджували своєму партнеру, впливати можуть однолітки, просто старші, сусіди. Наприклад, наявність кількох дівчат одразу (в тому числі, відносин з колишніми пасіями) властиво молодим людям. Вже у дорослому віці вони можуть повертатися до цієї схеми поведінки.

Буває, що чоловіки, які зраджують дружинам, мають невірних дружин. Тут зрада - помста. Але іноді важко зупинитися.

Зрада може бути спробою отримати розлучення. Тоді зрада відкрита.

На останньому місці в переліку знаходиться необхідність бути потрібним комусь. Якщо чоловік не потрібен своїй дружині, він знайде жінку, якій він буде потрібен. Або ж він автоматично реагує на будь-яку виявлену з боку протилежної статі увагу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.