До Києва стягують Внутрішні війська?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.05.2013 11:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20649

Народний депутат від ВО Свобода Юрій Сиротюк заявив, що МВС стягує до Києва додаткові підрозділи Внутрішніх військ.

"Внутрішні війська таки стягують до Києва. Це на комітеті з питань нацбезпеки та оборони підтвердив сам командувач внутрішніх військ Шуляк Станіслав", - написав у своєму Facebook Сиротюк.

За словами депутата, Шуляк також пояснив доцільність даної ініціативи. "Виявляється - у Києві бійці внутрішніх військ молоді та неотесані, отже, потрібно підтягнути більш досвідчених", - процитував Шуляка депутат.

"А навіщо взагалі вводити війська до Києва 18 травня. Може, тут буде війна? Або влада таки готує провокації під час фашистського мітингу ПР, наприклад, з підпалом Рейхстагу :)", - додав Сиротюк.

Раніше газета КоммерсантЪ-Украина повідомила, що представники опозиції збираються змінити плани проведення акції Вставай, Україно!, яка відбудеться 18 травня у Києві. Раніше планувалося, що мітинг опозиції розпочнеться на Європейській площі, після чого колона попрямує у бік Софійської площі, де хода має завершитися. Тепер же у маршруті з’явилися нові пункти: Адміністрація Президента та Верховна Рада.

Водночас, у суботу представники Партії регіонів планують провести цього дня антифашистський марш У Європу без фашистів. Колона прихильників ПР мала підійти на Європейську площу до 12:00, де до того часу опозиціонери планували почати свій мітинг. КоммерсантЪ робить висновок, що тепер маршрути опозиціонерів та регіоналів проляжуть назустріч один одному по вулиці Грушевського.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.