Скандал навколо побиття журналістів 18 травня не призведе до відставки Захарченко

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 22.05.2013 11:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20693

Скандал навколо побиття журналістів на мітингах 18 травня в Києві навряд чи призведе до зміни керівництва Міністерства внутрішніх справ України, вважає народний депутат України, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль

«Сьогодні якщо ти виходець з Донбасу, ти завжди правий», - сказав Москаль.

На його думку, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко «прекрасно розуміє, що МВС - це шлях в нікуди». «Тому він (Захарченко - ред.) там потихеньку підсиджує пана Льовочкіна (голова АП - ред.). Так що, думаю, що сьогоднішнім, на його погляд, яскравим виступом він хотів сподобатися тільки одній людині - Президенту України», - сказав нардеп.

За словами Москаля, сьогодні в парламенті Захарченко постав «збитим льотчиком». «Що він там приндиться, всяку херню говорить ... - обурюється він. - Він приндиться не перед депутатами, ні перед народом України. Він приндиться, щоб його похвалив Президент України. Йому неважлива думка людей, йому неважлива думка депутатів, йому важлива думка Президента, тому що він йому зобов´язаний: з якогось липового генерал-майора став генералом армії, що не влазить ні в які рамки - ні нормативно-правові, ні закони України і т.п.».

Як повідомлялося раніше, сьогодні у Верховній Раді України Захарченко виступив із звітом про бійку на мітингу 18 травня, в результаті якої постраждали журналісти Ольга Сніцарчук і Влад Содель. Бійка трапилася на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, стоячи поруч і спостерігаючи за подіями.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.