Партія регіонів відмазує братків, які побили журналістів

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 22.05.2013 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20700

Комітет з питань регламенту Верховної Ради не затвердив проект постанови про створення слідчої комісії з розслідування подій 18 травня в Києві.

Про це повідомив перший заступник глави регламентного комітету Валерій Карпунцов (фракція УДАР),

За його словами, Верховна Рада на засіданні в четвер буде розглядати проект постанови про створення слідчої комісії без рішення Комітету.

Карпунцов уточнив, що представники Партії регіонів не захотіли підтримати пропозицію про розподіл 50 на 50 між опозицією і більшістю членства в слідчій комісії і закріплення за опозицією посад голови комісії, a його заступника за Партією регіонів.

18 травня під час висвітлення подій, що відбувалися поруч з акцією опозиції на Софійській площі, невідомі молодики атакували журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента газети «Комерсант» Влада Соделя.

Потерпілі кажуть, що протягом певного часу міліціонери, що перебували поруч, взагалі не втручалися в цей інцидент. Колеги Сніцарчук і Соделя стверджують, що за допомоги соціальних мереж встановили особи кількох нападників, але міліція затримала лише одного правопорушника Вадима Тітушка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.