Прикордонники засекретили данні про вояжі нардепів у день «виїзного засідання»

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 27.05.2013 12:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20726

Державна прикордонна служба відмовилася назвати кількість народних депутатів, які були відсутні в Україні у день «виїзного» засідання Верховної Ради.

Як повідомила прес-служба народного депутата від «Батьківщини» Олександра Бригинця, таку відповідь парламентарій отримав від Держприкордонслужби на своє звернення.

Як пояснив Бригинець, прикордонники аргументували свою відмову неможливістю порушити Закон України «Про захист персональних даних». На їхнє переконання, надання знеособлених персональних даних є одним із способів обробки інформації про персональні дані.

У свою чергу, депутат упевнений, що його запит не суперечить закону про персональні дані, оскільки йдеться про загальну інформацію, а не про особисте.

«В цьому випадку, за тим, як прикордонники стоять на захисті межі між правдою і ПР, можна зробити висновок, що мої підозри – про відсутність заявлених у списках на нелегітимному засіданні на Банковій деяких нардепів – є абсолютно правдивими», - упевнений Бригинець.

Як повідомлялося раніше, 4 квітня провладна більшість зібралася на «виїзне» засідання парламенту в комітетах ВР на вул. Банковій, 6/8 й ухвалила низку законопроектів.

У свою чергу, в опозиції заявили, що на засіданні працювало всього 168 народних депутатів, у зв’язку з чим засідання нелегітимне, а його учасники здійснили спробу держперевороту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.