УДАР вимагає від Януковича пояснень про таємність переговорів з Путіним

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.05.2013 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20732

Президент Янукович повинен пояснити суспільству, про що домовлявся у неділю під час своєї раптової поїздки до Москви на зустрічі з російським Президентом Путіним.

Адже не йдеться про зустріч у приватних справах двох приятелів. Український політикум і громадяни повинні знати, що обговорювали і до чого домовилися глави двох держав, - заявляють в партії “УДАР”, повідомила прес-служба партії.

"Турбує те, що, декларуючи європейський курс, українська влада вперто розвертає країну зовсім в іншому напрямку. Замість того, щоб виконати умови для підписання Угоди про асоціацію з ЄС, влада Януковича шукає варіанти підписання угоди з Митним союзом, паралельно здаючи газотранспортну систему. Фактично, влада робить усе, щоб європейська сторона не підписала Угоду про асоціацію", - йдеться в заяві партії.

“Українському суспільству знову намагаються розповісти легенду про дешевий газ і не говорять про те, що насправді втратить держава в обмін на подібні обіцянки. Не говорять, чому і за яким правом купка людей при владі перекреслює європейські перспективи України і її громадян, - зазначив заступник голови партії “УДАР” Віталій Ковальчук. - Сьогодні влада і особисто Президент Янукович повинні усвідомити свою відповідальність за те, що вони роблять. Адже така зневага до свого народу та непідконтрольність суспільству викликає несприйняття і знищить цю владу рано чи пізно", - підкреслив Ковальчук.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.