Регіонали зміцнюють свою владу у Харкові

Автор/джерело -  © Медіапортал



Дата публiкацiї - 2.02.2007 20:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2074

Глава облради Василь Салигін на зустрічі з прем'єром Януковичем, в Києві, обговорював кадрові питання. Гряде кадрова, як тепер модно казати, ротація.

Василь Салигін, голова облради: «Я не буду робити з цього таємницю. Найближчим часом генерал Владислав Єгупенко буде призначений першим заступником начальника управління внутрішніх справ Харківської області».

Владислав Єгупенко - депутат-«регіонал». У органах міліції – з 83-го року. Керував обласним ДАІ і управлінням МВС на Південній залізниці.

Василь Салигін переконаний, що окрім призначення Єгупенка, найближчим часом в області відбудеться ще декілька кадрових змін.

Буде призначений генеральний директор «Турбоатому». Хто саме – голова облради поки не знає, говорить, потрібно порадитися з колишнім керівником підприємства, а нині нардепом Анатолієм Бугайцем.

Єдине, в чому упевнений Салигін - Євген Белінський, який зараз виконує обов'язки гендиректора, на цю посаду призначений не буде.

На думку Салигіна, відставка також чекає віце-губернатора з гуманітарних питань Василя Третецького і главу Харківського району Володимира Бакуменка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.