Васильківських гопників “кришує” міліція?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 31.05.2013 13:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20774

У Василькові на сесії міської ради молоді люди бійцівської статури погрожували народним депутатам від УДАРу.

Про це повідомив нардеп-ударівець Валерій Карпунцов.

За його словами, він та його колега Павло Різаненко приїхали на сесію Васильківської міськради, аби не допустити "дерибану землі напередодні виборів".

Карпунцов зазначив, що у залі Будинку культури, де відбувалося засідання, почалися провокативні дії з боку екс-мера Василькова Сергія Іващенка, коли ударівці з`явилися на засіданні.

При цьому в конфлікт втрутилися "особи специфічної зовнішності і статури, які почали провокувати народних депутатів і погрожувати нам".

"На прохання представитися, особа, яка погрожувала, відповідала некоректно. Коли я звернувся до працівника міліції, старшого лейтенанта Дмитра Маскаєва з проханням встановити особу, яка вчиняє правопорушення, він замість цього провів молодика з будівлі і відпустив, а сам зник у невідомому напрямку", - додав Карпунцов.

Також він заявив, що сам Маскаєв "поводився зухвало і від нього був чутний запах алкоголю".

Народні депутати викликали міліцію та написали відповідні заяви до правоохоронних органів.
Як відомо, раніше Київська облорганізація УДАРу заявила, що на позачергових виборах мера Василькова на єдиного кандидата від опозиційних сил Сергія Сабова почався тиск та погрози фізичної розправи з боку людей колишнього мера міста.

Раніше сам Сабов заявив, що у Василькові молодики спортивної зовнішності, яких начебто привезли з Харкова, влаштовують провокації проти опонентів провладного кандидата на посаду мера.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.