Наслідки буревію в Одесі ліквідовуватимуть ціле літо?

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 3.06.2013 15:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20794

За нинішнього рівня забезпечення і налагодженості роботи аварійних служб влада Одеси та міські служби впораються з наслідками негоди тільки в серпні.

Таку думку висловив віце-губернатор Одеської області Валерій Матковський, передає «Репортер».

За словами чиновника, найближчими днями буде відновлена ​​робота газопроводів і підведена електрика в будинках.

«До завтрашнього вечора (4 червня, - ред.) нам обіцяють подати електрику за всіх 250 адресами, де зараз немає світла. Але ми просимо людей проявити розуміння, адже сталося стихійне лихо і потрібно потерпіти, а не перекривати дороги», - зазначив Матковський.

Також він додав, що куди складніше буде повністю впораєтися з наслідками негоди, які торкнулися значної території. Наприклад, складно буде відновити вуличне освітлення, а також вивезти всі розпиляні дерева.

«Я думаю, що враховуючи обсяг, все вивезуть до кінця літа», - заявив він.

Як повідомлялося раніше, у результаті урагану в ніч на 1 червня на Одещині 1 людина загинула і 36 постраждали. Від штормового вітру були повалені від 1 до 3 тис. дерев, у багатьох будинків зірвано дахи, у місті та області зірвано лінії електропередач.

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул повідомив, що регіону буде надана вся необхідна допомога для ліквідації наслідків складних погодних умов. Питання перебуває на жорсткому контролі уряду. У разі необхідності постраждалим територіям буде надана допомога з резервного фонду Кабінету Міністрів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.