Бригинець звинуватив керівництво парламенту у кнопкодавстві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.06.2013 17:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20833

Олександр Бригінець стверджує, що на тому місці де сидів під час вечірнього засідання спікер Володимир Рибак немає терміналу для голосування.

«Серед кнопкодавів виявився і Рибак, який сидів на місці не обладнаному терміналом для голосування, але його голос в системі «Рада» поданий як голос «ЗА». - повідомив Бригінець на своїй сторінці у Facedook.

Але, за його словами перший віце-спікер Ігор Калєтнік, який сидів поруч з Рибаком, «голосував» у той самий спосіб.

«До речі, це ж стосується і першого віце-спікера Калєтніка, я не кажу вже про десятки інших регіоналів, які одночасно і брали участь у фізичному протистоянні з нами, і нібито голосували». - стверджує Бригінець.

На його думку всі розмови про персональне голосування - тільки розмови, якщо спікер і перший віце-спікер особисто порушують законодавство.

«Що говорити про боротьбу з кнопкодавством, якщо сам спікер кнопкодав?!» - запитує Бригінець.

Факт кнопкодавства під час затвердження суддів підтвердила народний депутат Ірина Геращенко.

«Відбулася емоційна розмова з суддями, які з блаженними посмішками вийшли з ложі ВР і щасливо посміхалися: «Нас затвердили!». Я спалахнула: «Ви ж збираєтеся приймати рішення в суді! Ви ж бачили, що це було неособисте голосування, що спікер особисто брав участь в цій фальсифікаціі! Вас затвердили?????? Про що ви говорите!» - написала Геращенко на своїй сторінці у Facebook.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.