В Україні з`явиться мобільний оператор для голосового зв`язку?

Автор/джерело -  © Ринок.biz



Дата публiкацiї - 5.02.2007 12:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2085

В Україні з'явиться конкурент Jeans і Djuice. Новий оператор буде надавати одні з найнижчих цін на мобільний зв'язок. За рахунок відсутності безлічі додаткових сервісів цей оператор буде ідеальним для тих, хто використовує мобільник за прямим призначенням - голосовий зв'язок.

«Екотел» - це віртуальний оператор, що 15-го лютого почне надавати послуги мобільного зв'язку в Україні, номер ліцензії Госсвязи АА № 720189 від 29.12.2004 - усе до останньої цифри збігається з ліцензією виданої компанії UMC, так що на чиїм устаткуванні буде працювати віртуальний «Екотел» зрозуміло. Це, до речі підтвердив і Віталій Мухін - PR експерт компанії UMC.

У Європі вже досить довго, а саме 14 років, існує компанія «TELE2». Під заступництвом якої, скоріше всього, і буде запущений бренд «Екотел» на території України.

Бізнес-стратегія TELE2 рік у рік підтверджує свою ефективність. Компанія демонструє стабільне зростання прибутку та інших економічних показників. З 1996 року акції TELE2 котируються на Стокгольмській біржі, Stockholmsborsen.»

Компанія постійно знижує витрати за рахунок грамотної політики закупівель, оптимізації роботи підрозділів компанії й не містить дорогих «іміджевих» офісів. Прагнення TELE2 до постійного цінового лідерства визначає просту організаційну структуру, неприйняття бюрократії й швидкість у прийнятті рішень.

З вище сказаного можна зробити висновок, що новий оператор буде надавати одні з найнижчих цін на мобільний зв'язок, адже саме на це йде їхній основний пріоритет. За рахунок відсутності безлічі додаткових сервісів цей оператор буде ідеальним для людей старшого віку, і тих, хто використовує мобільник за прямим призначенням - голосовий зв'язок.

Як стало відомо із заяви, що зробив Адам Вояцкі - генеральний директор UMC, віртуальний оператор Jeans і далі буде функціонувати в тому ж руслі, пропонуючи своїм абонентам (в основному молоді) нові й цікаві пропозиції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.